Winny

WinnyMet Hart en Ziel…

Als integrale coach is mijn werk gericht op hart gecentreerd bewustzijn, bekrachtiging, helen, persoonlijke groei en ontwikkeling. De intentie van mijn werk is vanuit alles wat is en alles wat mogelijk is, jou, je eigen balans en kracht te laten vinden en ervaren. Jou te assisteren om jouw eigen unieke “levenslied ” te herkennen,  te kunnen gaan leven, uitdragen en delen. Passie voor het leven wordt tot een krachtige vlam aangeblazen. Dit is gezondheid, vitaliteit en bezieling.

Mijn kernwaarden zijn nederigheid, eenvoud en mededogen. Ik mag dankzij mijn mediamieke gave mensen snel en effectief inzicht en hulp geven op ieder niveau.

Alles is één…

Wordt er een oplossing aangereikt voor iets wat beperkingen geeft in het dagelijks leven, bijvoorbeeld in het lichaam, dan werkt dit direct als bevrijding op alle andere niveaus, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Zo werkt het ook als de belasting of beperking zich in een van de andere gebieden bevindt.

VITAAL & VERLICHT

Ik kan als instrument ingezet worden voor het vinden en bereiken van jouw balans.

Mijn kanaal is lichtvoetig, basic, down to earth maar heel exact en oplossingsgericht. Het spiegelt, vernieuwt, vitaliseert, verlicht en heelt.

De helende kwaliteit wordt reeds actief zodra de verbinding gelegd is, zelfs vaak al na een eerste telefonisch contact om een afspraak te maken.

Ik werk ruim 25 jaar als Spiritueel coach, medisch intuitief integraal consultant, trancemedium, healer en reader.

DOLFIJNEN EN WALVISSEN 

Daarnaast heeft mijn muzikale achtergrond de deuren geopend naar de helende en hart openende vriendschap met dolfijnen en walvissen. Deze wijze en woordeloze gidsen zijn een voorbeeld van liefde en geluk. Ervaring is de zuiverste weg naar gelukkig en gezond leven. Ze brengen de pure ervaring van intens geluk, blijdschap, harmonie en genezing, naar een ieder die daar naar verlangt. Daarnaast heeft mijn muzikale achtergrond de deuren geopend naar de helende en hartopenende vriendschap met dolfijnen en walvissen. Deze wijze en woordeloze gidsen zijn een voorbeeld van liefde en geluk. Ervaring is de zuiverste weg naar gelukkig en gezond leven. Zij brengen een pure ervaring van intens geluk, blijdschap, harmonie en genezing, naar een ieder die daar naar verlangt. Door in hun energie en levenssfeer te stappen, kies jij voor een unieke ervaring een onvergetelijk geschenk, waarbij hun trillingsfrequentie van liefde en geluk, zelfs tot op DNA niveau herstel en vernieuwing in ons genereert. Het is een geschenk aan jezelf dat nergens anders mee te vergelijken valt en het zal je verrijken in alle aspecten van wie jij bent, op een ongekende wijze. Tegelijkertijd is het de meest wonderbaarlijke ervaring die je aan jezelf kunt geven in jouw leven.

CREDO

Mijn credo is : “CREATE YOUR BEST LIFE NOW….”

Een sessie bij Winny is voor mij altijd een feestje, er bestaat echt GEEN TIJD meer!
Een meditatie op zich. Mocht ik ooit in de put zitten, ik kom er dansend weer uit. Ik voel mij gedragen bij Winny en de ruimte is altijd vol met bezieling om ons heen. Winny heeft ook op een respcect volle manier, een heel helder contact met zielen die al zijn overgegaan. Ze vraagt hiervoor altijd eerst toestemming aan de overleden persoon. Tijdens zo’n sessie laat Winny weten en voelen dat dood zijn niet echt bestaat. J.
 

lees meer reacties

Maak een afspraak met Winny

Winny van de Velden
06 24 40 94 31

of vul het contactformulier in