Reacties

Hippocrates zei: “It’s more important to know what sort of person has a disease than to know what sort of disease a person has”. Meestal echter worden alleen de kwaaltjes gezien. Jullie zien de mens er achter, waardoor ik me niet een “geval” voel. Oprechte aandacht is een kostbaar geschenk. Wanneer iemand mij dit geeft, geeft hij mij veel meer dan dat. Een stukje erkenning:
Je doet er toe, je bent de moeite waard. Ik ervaar dit als helend. Aandacht en een luisterend oor zijn helaas schaars maar van onschatbare waarde. Jullie bieden dit.

“Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen

dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord,

te worden begrepen en aangeraakt.

Het grootste geschenk dat ik kan geven is de ander te zien,

te horen, te begrijpen, aan te raken.

Wanneer dat gebeurt, voel ik dat er contact is gelegd”

(uit: Menselijke contacten – Virginia Satir)

Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie in mijn leven zijn. Liefs, K.

Kees heeft passie voor zijn vak en verstaat de mens. Hij kijkt niet alleen naar de klacht maar kijkt ook naar je als persoon en gaat terug naar de oorzaak. Als ervaringsdeskundige weet Kees dat we als mensen een positie in de maatschappij hebben die niet altijd makkelijk is. Vragen zoals wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe komen naar voren in zijn behandeling; niet als een directe vraag maar als een zoektocht. Maar ook vragen hoe ga ik om met mijn klacht en wat helpt mij daarbij?

Kees verdiept zich in de nieuwste ontwikkelingen en heeft inzicht in lichaam, ziel en geest.
Ik geloof dat we in deze maatschappij mensen zoals Kees nodig hebben. Iemand die je met 2 voeten weer terug op de grond zet. Terug naar de basis, de essentie en jezelf.

De jaren dat ik Kees ken, ga ik altijd met een glimlach en een positieve instelling naar huis. Hij heeft me geleerd hoe ik mijn lijf onbewust gespannen houdt en hoe dit te ontspannen. Hij heeft me geleerd om in contact te staan met mijn eigen lichaam en later in mijn zwangerschap met mijn kind. Wat ons een ontzettend sterke basis heeft gegeven. Wie ik ben en wat ik in me heb, geloven in mezelf en te vertrouwen op de signalen die mijn lichaam geeft en leren luisteren naar m’n lichaam.

De sprays brengen op uiterst subtiele wijze een alchemistisch proces op gang. Van starheid in lijf en geest, naar soepelheid en speelsheid. Naar onbevangenheid. Van de eenzaamheid van “ik “, naar de verbondenheid van “we”. Met elkaar genieten, met elkaar zorgen, en de wereld verandert ten goede. Loslaten en vertrouwen, elkaar omarmen en liefhebben.Laten we de dolfijnen als  voorbeeld nemen.Op deze manier wordt het leven een feest!xx Wilma.

Een sessie bij Winny is voor mij altijd een feestje, er bestaat echt GEEN TIJD meer! Een meditatie op zich. Mocht ik ooit in de put zitten, ik kom er dansend weer uit. Ik voel mij gedragen bij Winny en de ruimte is altijd vol met bezieling om ons heen. Winny heeft ook op een respcect volle manier, een heel helder contact met zielen die al zijn overgegaan. Ze vraagt hiervoor altijd eerst toestemming aan de overleden persoon. Tijdens zo’n sessie laat Winny weten en voelen dat dood zijn niet echt bestaat. J. 

Kees heeft een belangrijk deel in m’n leven gespeeld toen ik niet meer wist wie ik was en daarvoor zal ik hem altijd dankbaar zijn en zal hij altijd een speciale plek in mijn hart houden. Kees is een mensenmens, heel belangstellend en met een aandachtig luisterend oor. Kees staat niet BOVEN mij, ik voel mij helemaal op mijn gemak bij Kees. Als Kees mij een healing geeft, voel ik mij omringd door vele Lichtwezens en Meester Velden. Een warm bad vol onvoorwaardelijke liefde. Kees geeft een healing op een liefdevolle, respectvolle manier. Ik voel dat hij omringd wordt door DOLFIJNEN & WALVISSEN. En dat is natuurlijk ook zo. Tijdens een healing deze week bij Kees, mocht ik een heel oud Atlantisch angststuk los laten. Daarna voelde ik via mijn kruin een verloren zielendeel weer binnenstromen. En zo fijn, dat ik daarna vol vertrouwen mijn ervaring met Kees kon delen, zonder bang te hoeven zijn, dat hij mij VREEMD zou vinden!

Volg ons

Dolphin Healing Key Academy

Sleutel tot succes en geluk in jouw leven

DE INWIJDING Soms vallen dingen samen.. Met Robert Holden hadden we de afgelopen periode, diverse gesprekken over wat er eigenlijk gebeurt als wij iemand in contact mogen brengen met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen. Hij noemde het een initiatie- een...

OCEAAN ONTMOETINGEN

Over onze Oceaan Ontmoetingen "Het meest grandioze gevoel dat een mens kan ervaren, is de ervaring van het Mysterie" Paulo Coelho Waarom Deze Evaringsweken? Omdat creëren, of zo je wilt manifesteren, in je leven wordt geactiveerd door ERVAREN. Deze ervaring zal...

Workshops

WORKSHOPS 'By observing nature, you rediscover your inner nature’. Kees en Winny organiseren oceaan ontmoetingen met in vrijheid levende walvissen en dolfijnen in de paradijselijke omgeving van Tenerife. Daarmee stellen zij deelnemers in staat om via het contact met...

Blog

Wandelend naar gezondheid

Heb je alles al geprobeerd? Je loopt al een paar jaar rond met een prikkelbare darm. Meerdere keren ben je bij de huisarts geweest. Onderzoek is gedaan, de specialisten zijn erbij geroepen, je hebt ook met een psycholoog gesproken en een diëtist, maar het Fodmap-dieet...