Kees

DSC_0024Zorg van hart tot hart…

Kees werkte vanaf 1977 als fysiotherapeut in zijn praktijk Fysiotherapie Aldlan. Hij heeft door zijn jarenlange ervaring en het met succes volgen van individuele masterclasses en aanvullende opleidingen, een integraal behandelconcept ontwikkeld. Dit wordt gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten om zo state of the art en out of the box zijn clienten te behandelen. Tevevens studeerde Kees orthomoleculaire geneeskunde. 

Hoe sta je in het leven, wat beweegt je, hoe adem je het leven in, hoe omarm je het leven?

Het idee is, dat nieuwe ervaringen de zaadjes van vernieuwing zijn. Deze beeldspraak van ontkiemende zaadjes, voorzichtige groei en tot volle bloei komen, is een proces, waarbij ik jou kan helpen inzicht te krijgen waar je op dit moment in je leven staat. Samen met jou maak ik een analyse, waarbij je informatie en feedback krijgt. Let op: Het proces begint direct. Thema’s die langskomen zijn o.a. Hoe sta ik in het leven, wat beweegt mij, hoe adem ik het leven in, hoe omarm ik het leven.

Kortom: dit alles heeft met levenskunst, bewustwording en ontwikkelen van je eigen talenten en kwaliteiten te maken

Sleutelwoorden zijn hier vriendelijkheid, respect voor jezelf en gelukkig en succesvol zijn.

Levenskracht

Naast het aanspreken van jouw levenskracht, en de op deze manier vrijgemaakte energie, heb je ook de juiste brandstof, vitamines, mineralen en eiwitten nodig om dit proces grondstoffelijk te ondersteunen.

“Laat je voeding je medicijn zijn en haal de medicijnen uit je voeding”. ( vlg Linus Pauling).

Vitaliteit, gezondheid, geluk en succes

Mijn uitdaging is om jou in het hier en nu je unieke kwaliteiten en talent te leren gebruiken met als resultaat: vitaliteit, gezondheid, geluk en succes ! Als je je aangesproken voelt door deze woorden, aarzel dan niet en neem hier contact met me op.

“Vier het leven elke dag !”

Kees heeft passie voor zijn vak en verstaat de mens. Hij kijkt niet alleen naar de klacht maar kijkt ook naar je als persoon en gaat terug naar de oorzaak. Als ervaringsdeskundige weet Kees dat we als mensen een positie in de maatschappij hebben die niet altijd makkelijk is. Vragen zoals wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe komen naar voren in zijn behandeling; niet als een directe vraag maar als een zoektocht. Maar ook vragen hoe ga ik om met mijn klacht en wat helpt mij daarbij?

Kees verdiept zich in de nieuwste ontwikkelingen en heeft inzicht in lichaam, ziel en geest.
Ik geloof dat we in deze maatschappij mensen zoals Kees nodig hebben. Iemand die je met 2 voeten weer terug op de grond zet. Terug naar de basis, de essentie en jezelf.
De jaren dat ik Kees ken, ga ik altijd met een glimlach en een positieve instelling naar huis. Hij heeft me geleerd hoe ik me lijf onbewust gespannen houdt en hoe dit te ontspannen. Hij heeft me geleerd om in contact te staan met mijn eigen lichaam en later in mijn zwangerschap met mijn kind. Wat ons een ontzettend sterke basis heeft gegeven. Wie ik ben en wat ik in me heb, geloven in mezelf en te vertrouwen op de signalen die mij lichaam geeft en leren luisteren naar mn lichaam.

Kees heeft een belangrijk deel in m’n leven gespeeld toen ik niet meer wist wie ik was en daarvoor zal ik hem altijd dankbaar zijn en zal hij altijd een speciale plek in mijn hart houden.

lees meer reacties

Maak een afspraak met Kees

Kees van de Velden
Tel: 06 36 20 38 91

of vul het contactformulier in