Annet van de Velden Orthomoleculair therapeut

Mijn naam is Annet van de Velden en net als mijn vader Kees van de Velden ben ik een orthomoleculair therapeut. Met veel trots is mijn praktijk Eat&Sea een samenwerking aangegaan met AldlanFysio, en de Praktijk van NU, prachtige en bloeiende praktijken waarbij de persoon als geheel centraal staat.

Het is mijn missie om mensen te ondersteunen en te begeleiden in hun zoektocht naar gezondheid en welzijn waardoor een persoonlijke balans bereikt kan worden. Dit doe ik door middel van orthomoleculaire therapie en emotionele re-integratie.

Mijn werkmethode begint met een gedegen analyse van jouw klachten en symptomen. 
Daarna gaan we gezonde voedingsgewoonten in jouw leven introduceren door een stap-voor-stap benadering. Je zult meer inzicht krijgen in jouw gezondheid, behoeften en voedingspatroon. Vanuit die inzichten gaan wij samen de negatieve patronen doorbreken waardoor jij in jouw element kunt komen.

Naast een voedingsadvies met voedingssuppletie vormt een onderdeel van jouw therapie emotionele re-integratie. Deze tak van de sport heb ik van mijn moeder Winny van de Velden overgenomen. Door het hervinden van jouw emotionele balans zul jij betere keuzes gaan maken, die vervolgens positief zullen uitwerken op jouw voedingspatroon en algehele gezondheidsbeleving. 

In Scheveningen, Den Haag kun je daarnaast aanvullende wandelsessies boeken. Het is wetenschappelijk bewezen dat beweging positieve gevolgen heeft voor het integreren van nieuwe kennis. Daarom bied ik ontspannende strandwandelingen en boswandelingen aan waarbij wij aandacht geven aan gedachtes en gevoelens die jouw weg naar persoonlijke balans belemmeren. 

Mocht je meer willen weten over mijn praktijk Eat&Sea, neem dan een kijkje op mijn website www.eatandsea.nl

Volg Eat&Sea op Instagram! Zo ben je meteen op de hoogte van nieuwe blogs, mijn werkmethode en interessante updates.

Ik kijk ernaar uit om jou ook in Leeuwarden en Scheveningen te begeleiden bij jouw zoektocht naar een betere gezondheid, vitaliteit en spankracht!