Heb je alles al geprobeerd?

Je loopt al een paar jaar rond met een prikkelbare darm. Meerdere keren ben je bij de huisarts geweest. Onderzoek is gedaan, de specialisten zijn erbij geroepen, je hebt ook met een psycholoog gesproken en een diëtist, maar het Fodmap-dieet resulteerde niet in een pijnvermindering en met alleen gesprekken kwam je niet verder want je houdt gewoon pijn in je darmen en voelt je niet fit en vitaal.

Kortom je loopt nog steeds rond met buikpijn en van de medicijnen die je inneemt heb je inmiddels ook last gekregen. Dus je waagt nog een poging in de complementaire hoek en komt bij mij terecht.

Ben je ten einde raad?

Je hebt gehoord van Orthomoleculaire therapie en gelooft wel dat voeding iets kan doen met je prikkelbare darm, maar omdat je inmiddels geen melkproducten meer inneemt en ook glutenvrij leeft, heb je geen idee meer wat je er nog aan kunt doen.

Je boekt toch maar een kennismakingsgesprek met mij en we spreken elkaar via een online beeld-bel sessie en je vraagt me wat je wel of niet kunt eten.

Wat als ik je vertel dat je door een wandelsessie tot inzichten in jouw gezondheid komt die je nog niet eerder zo hebt ervaren?

Aandacht voor jouw verhaal is belangrijk

Ik luister met mijn persoonlijke en professionele achtergrond naar jouw verhaal.

Jouw verhaal is namelijk ontzettend belangrijk op weg naar een klachtenvrij leven.

Natuurlijk ga ik als orthomoleculair therapeut een goed onderbouwd advies opstellen voor jou, eventueel nadere onderzoeken laten doen om allergieën, tekorten, intoleranties en darmgezondheid vast te stellen, maar dat is slechts de start van jouw herstelproces. Het hele plaatje, dat is belangrijk. Het bekende A-HA-moment ontstaat!

Door met mij te gaan wandelen zal er een fundamentele verandering ontstaan die echt oplossingsgericht werkt. Het bekende “A-HA” moment ontstaat!

Uit de vicieuze cirkel van klachten

Je komt mij tegen omdat ik je uit de vicieuze cirkel ga helpen door jou te bekrachtigen in jouw persoon en gezondheid.

Jouw herstel is veelal afhankelijk van de keuzes die je op dagelijkse basis maakt. Ik help je tijdens onze wandelsessie jouw eigen inzichten te ontwikkelen waardoor jij kunt gaan herstellen.

Wil jij jouw herstel grondig aanpakken en voel jij verbinding met mijn aanpak, plan dan een Een wandelsessie met de bookingstool dan gaan we samen werken aan jouw herstel.

Een behandelplan met een orthomoleculair advies over voeding en eventuele voedingssupplementen vormt de basis waarmee je aan de slag gaat en door onze gesprekken op het strand gaan de inzichten en de nieuwe informatie een fundamenteel plekje krijgen in jouw dagelijks leven.

Misschien moeten er dingen anders. Ik sta naast jou om je tot jouw kern te laten komen die zo ontzettend belangrijk is voor een gezond en licht leven zodat jij tot bloei kunt komen.

Annet