Woorden zijn vaak niet nodig.
We gebruiken ze om iets uit te drukken maar vaak blijkt dat woorden dan tekort schieten of juist veel ruimte in of overnemen…
 
Daarom zijn de woordeloze, hart openende ont- moetingen met de dolfijnen en walvissen in de prachtige blauwe natuur als ” “ervarings” gereedschap  voor zelfontdekking en bevrijding op ons pad gebracht.. naast ons lijf, life & spirit coachings werk, zijn ze als een magische toverstaf.
Daar, waar de invloed op alles en dus ook op onszelf, van de zon, sterren en de maan en de getijde bewegingen intens gevoeld en ervaren kan worden voel je de essentie van alles. “Het wonder van wie we echt zijn kan doorvoeld worden”. Dat verbindt ons als vanzelf met de kracht in onszelf.
Er is het onmiddellijke besef dat als ons lichaam en onze geest in harmonie zijn, we kunnen bloeien en groeien.
 
Speelse en liefdevolle geschenken van vertrouwen, blijdschap, delen, overgave, van de dolfijnen, walvissen, schildpadden, vliegende vissen…. de oceaan…. de natuur.
Een feestelijk en woordeloos geschenk voor groei, ontwikkeling en helen.
De aanraking met de toverstaf…
 
Het hoeft en kan ook niet allemaal via het intellect, en ’t hoeft ook niet allemaal getraind en/ of aangeleerd te worden…
 
Het mag ervaren worden. Daar is die prachtige ruimte voor het verbinden met de eigen verbeeldingskracht, talenten en passie. Einstein zei:
 
” Imagination is more important than knowlegde. Knowledge is limited. Imagination encircles the world”
( Einstein in interview, Saturay evening post 1929) 
 
“Ping” doet de toverstaf en aan is het “licht”
 
Winny- Oceaan van Liefde-