Wat een planning was dit weer….voor de Intensive en de individuele vaardagen. Altijd weer perfect, bedenk ik me als ik vandaag voor de 4e dag uit zit te kijken over de oceaan naar de warrelende witte koppen…
Vanaf morgen wordt de zee weer rustig… Gaan we weer eens een tochtje maken…..
‘T was net alsof de oceaan deze week zei: ffe lekker uitrusten jullie…nagenieten en reflecteren…
Er waren voor sommigen van onze gasten kennismakingsmomenten er waren voor anderen dierbare herenigingen er was intense communicatie, er waren healings en er werd gespeeld… We mochten geven, delen en ontvangen… We waren 1 en we waren bij onszelf. We genoten mee met de ander en we genoten van- en in ons zelf… We werden omgeven door een overvloed aan engelen van de oceaan… Hoefden niet te zoeken, we stelden ons beschikbaar op. We mochten simpelweg zijn en ontvangen… We werden verrast en leerden spelenderwijs over het leven over ons eigen leven en over wie we zijn, waar we zijn… hoe we zijn… Dat we mogen zijn… Dat tijd niet bestaat, dat beperking niet bestaat, dat alles liefde is en dat liefde alles heelt en verlicht…dat wanneer we onszelf beschikbaar maken voor een wonderbaarlijk leven, wonderen dagelijks deel zullen uitmaken van ons leven. Dat we ons mogen laten verrassen. Dat we het diepe in durven duiken, dat we angsten en zwaarte overboord kunnen zetten en dat mooie geschenken zich spontaan in ons leven manifesteren!
We startten deze Intensive “It’s all about Love” met de engel van spontaniteit… Wat een voedende energie… Los van de controle kan zij ons verrassen in ons leven, verbazen en verlichten… Hoe mooi dat wij in deze prachtige natuur met onze liefdevolle en wijze gidsen uit de oceaan zo veel mogen ervaren.. leren, delen… en doorgeven!
Laat de witte koppen nog maar even fladderen… Dan genieten en reflecteren wij nog even verder na….over het wonder van de natuur en hoe zij ons liefdevol en woordeloos thuis brengt naar ons zelf altijd weer!