Er zijn momenten dat ik intense dankbaarheid voel dat ik mag doen wat ik doe.

Dat ik mensen mag ondersteunen met behulp van mijn gidsen. Niet alleen bij en met de dolfijnen en walvissen, de engelen van de oceaan, maar ook hier in Nederland al jaren gedragen en ondersteund vanuit het andere blauw…

Deze week kreeg ik een email van een client die in een eerste sessie zijn innerlijke juweel vond en voelde stralen. Hij herkende en voelde de verbinding met zijn innerlijke kracht en hoorde liefdevolle boodschappen van zijn gidsen…. Hij kreeg boodschappen vol wijsheid en liefde. Hij schreef dat het prachtig en bekrachtigend was geweest om de verbindingen in zichzelf te voelen hernieuwen en hij gaat vol vertrouwen en in hervonden blijdschap voorwaarts.
Er kwamen ook nog liefdevolle berichten van geliefden aan gene zijde… Zo wijs en zo mooi.

Juwelen….. Stralende juwelen in en om ons heen…

De tijd valt dan weg er is alleen nog maar liefde en er zijn oneindig veel stralende juwelen.

Ja, intense dankbaarheid dat ik dit doen mag…

Winny- Oceaan van Liefde-