We komen soms op zee met elkaar in “een andere dimensie ” terecht.
Het is een fantastische ervaring.
Vaak begint het dat we een soort verstilde cirkel in varen. Echt letterijk is er een ronde cirkel waar te nemen van een zelfs een iets andere kleur, het water beweegt nauwelijks binnen de cirkel, maar buiten de cirkel wel. We zien dit dan ook allemaal. We gaan daar dan graag even in liggen met de boot…. Een beetje “floaten”… Vaak zijn er dan ook zomaar ineens walvissen en/ of dolfijnen in die cirkel… Ze komen vanuit de diepte omhoog.

We worden als het ware dit cirkelvormige veld ingetrokken en dat is alles wat er dan nog is. Wat zich buiten de cirkel afspeelt is niet meer. We merken niets anders meer op. Geen andere boten, geen andere geluiden…
We zijn…
Het voelt alsof we met z’n allen, de boot incluis, lichtjes opgetild zijn.

Daar verblijven we, spelen en genieten we dan een “tijd”.
De lineaire tijd is verdwenen.
We zijn in 5D.
Terugkeren naar waar we waren voor we de cirkel invoeren, is ook weer heel bijzonder. Dat gaat net zoals we erin kwamen….
Praktisch gelijktijdig voelen we een windje, temperatuur, we horen weer het geluid van een bootje of van vogels… We kijken om ons heen en zien weer waar we dobberen.
We zijn weer terug in 3D.
Regelmatig horen we dan later van andere schippers dat men ons ook helemaal niet meer heeft gezien. Dus het werkt van binnen naar buiten en andersom.

Er zijn dus zo ervaren we dan heel bewust, meerdere werelden tegelijk actief.
Er is een 3D wereld en een 5D wereld.
De dolfijnen en walvissen nemen ons graag mee naar de 5D dimensie van puur zijn….en onvoorwaardelijke Liefde.

Dit zijn de juwelen waarvoor wij in de winterperiode de boot poetsen, prepareren en vaarklaar maken.
Het is een voelen… Zijn… Een ervaren… Dat settelt zich in je wezen en wordt een “kracht” plaats.
Het is een thuiskomen… En daarna wordt het levensgereedschap, steun….. Inspiratie.
Ik las onlangs een mooi stuk over 3 D en 5D en wist dat het goed zou zijn om dit met jullie te delen:

” 5D kan niet begrepen worden met onze beperkte ratio, hoewel 5D wel kan worden gevoeld door ons bewustzijn.
De ratio is beperkt in 4D, het kan daar niet voorbij komen omdat ” the mind “, – hier de ratio genoemd- van zichzelf een 4D entiteit is. Er is zelfs geen herinnering mogelijk aan 5D, omdat herinneringen opgebouwd 4D is. Je kunt je wel een ” ontstijgende ” ervaring herinneren, maar de feitelijke 5D verbinding kan alleen werkelijk gevoeld worden in een actueel moment. Iedere herinnering die je hebt is een vaag aftreksel van de eigenlijke beleving.

Er zijn veel mensen en channelers die de 4D ( Akashah records ed) dimensie verwarren met de celestiale 5D gebied.

Dus wat is dan 5D dan en waarom is t goed daar aandacht aan de geven?

Het is niet een wat of waar. 5D is geen ding.het werkt niet om er op die manier naar te kijken of ernaar te zoeken.
5D is voorbij tijd en ruimte wat voor ons mensen moeilijk te bevatten is omdat wij er zo aan gewend zijn alles in de beperktheid van lineaire tijd en ruimte te plaatsen. Het is niet simpel om 5D in dit ‘taal” frame van tijd en ruimte (en dualiteit) te beschrijven. Enige misvattingen kunnen over dit thema dus ontstaan.
Wees daarvan doordrongen en neem niets te letterlijk als we het hebben over 5D.

We hebben altijd over liefde en steeds weer, in muziek in poezie, noem maar op, en daar is alle reden voor. Liefde, de onvoorwaardelijke en onbegrensde, bovenaardse, niet het op verlangen gebaseerde ding waar wij het als mensen zo vaak over hebben, is waardoor je verbonden raakt met 5D.
Deze liefde is een diepe zich op hart niveau bevindende verbinding. Het is een gevoel van eenheid. Dat is het begin van het bevatten van 5D.
Er wordt vaak gesproken over het verschil tussen doen en zijn. 5D is simpelweg ZIJN”.

5D kan niet gekend worden met de ratio en de geest, het wordt gevoeld in het hart en in de ziel. Minder denken en meer voelen….. Het is op dat moment dat je 5D kan ervaren en dus voelen.
5D staat niet los van ons, het is geen compleet andere dimensie waar je geacht wordt te “komen”. Het is de verbinding die al in je hart & ziel aanwezig is en die je ervaart wanneer je los bent van alle gedachten en controle. Je ervaart jouw ontgrensde zelf, je multi dimensionale natuur. De vrede en de balans die je in 5D ervaart kun je dan in alle aspecten van je leven brengen.
Wij zijn op en rondom onze boot dan simpelweg in 5D geweest in een verstilde natuur versmolten met de onvoorwaardelijke liefde in ons, en met de wijsheid en liefde van dolfijnen & walvissen.

Het is geen doe ding, het is een onvergetelijk ervaren……

Wiinny – Oceaan van Liefde-

Op individuele basis meevaren naar de dolfijnen & walvissen kan van 27/04 tot 3/05.
Locatie: Tenerife
Voor info kun je mailen naar oceaanvanliefde@gmail.com