Het feest van de kometen regen, de dolfijnen & walvissen en afsluitend een spetterend vuurwerk…

Gedurende 3 dagen van 13 tot 16 Augustus organiseren we extra oceaanontmoetingen waar het thema geven, ontvangen en vieren centraal staat. Wij nodigen van harte 8 mensen uit om ons te helpen de oceaan te ontdoen van lijnen, plastic en ander voor het oceaanleven gevaarlijk afval. Iedere actie helpt…..

Wij weten dat de dolfijnen, walvissen en schildpadden hier ontzettend dankbaar voor zijn. Vaak helpen ze ons ook mee met opruimen. Menig gast heeft een herinnering aan een moment dat een dolfijn of walvis hem of haar kwam helpen bij het opruimen.

Daarnaast zijn het 3 magische dagen omdat op de 13e de kometenregen haar hoogtepunt bereikt. Wij zullen dan ook een extra late avondvaart organiseren. Op hetzelfde moment geeft dan de oceaan ook nog licht. Het is een magische ervaring om dit mee te maken.

Op de laatste dag varen we nogmaals ook  ’s avonds uit om vanaf het water van het mooiste spectaculaire vuurwerk te genieten met elkaar.

Jij geeft jouw zorg aan de oceaan en wij geven deze dagen aan jou tegen een aantrekkelijke prijs.

Dit bedrag is inclusief welkomstdrankjes, infomateriaal, 3x drinks en snacks/ lunch aan boord. 2 avondtochten en 2 tochten overdag.

Je kunt eventueel een direct aan de oceaan gelegen accommodatie reserveren voor de door jou gewenste dagen.

Neem voor verdere info en mogelijkheden gewoon even contact met ons op.

info aanvragen